Hulp bij salarisadministratie in Nijmegen

Bent u ondernemer en kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw salarisadministratie? Naast onze adviesdienst op het gebied van personeel en organisatie, biedt 0900 Accountant ook salarisadministratie aan. Wij verzorgen voor uw onderneming in Nijmegen of in de buurt van Nijmegen de gehele administratieve salarisadministratie, of een aantal werkzaamheden die wij samen met u bepalen. Wij kunnen u in ieder geval de volgende diensten bieden op het gebied van salarisadministratie:

– Loonstroken
– Aangifte loonbelasting
– Journaalposten
– Jaaropgaaf
– Opgaaf pensioenfonds
– Aanmelding/ afmelding pensioenfonds
– Begeleiding van looncontrole door de belastingdienst
– Bewaar- en beroepsprocedures bij meningsverschillen met de belastingdienst

Waarom uw salarisadministratie uitbesteden aan ons?

Behalve dat u er zelf geen omkijken meer naar heeft, zorgt uw accountant in Nijmegen ervoor dat uw salarisadministratie gegarandeerd klopt. Uw ervaren contactpersoon bij ons kantoor in Nijmegen weet precies wat er bij uw bedrijf en in uw branche speelt. U kunt gebruik maken van ons online boekhoudingprogramma en deze passen wij aan op basis van uw voorkeuren. Uw medewerkers kunnen met dit programma inloggen en zo hun loonstroken en jaaropgaven bekijken. Bij uw accountantskantoor in Nijmegen bent u tot slot in handen van ervaren salarisspecialisten die weten wie u bent en hoe u het graag hebben wilt.

Veel kleine en middelgrote bedrijven in de regio Nijmegen maken al gebruik van onze salarisadministratie. Heeft u ook interesse, of vragen? Bel ons vandaag nog en vraag naar onze prijzen en mogelijkheden.