U heeft een boekhouder nodig in Nijmegen?

Iemand die uw belastingaangiftes regelt? Een boekhouder voor uw debiteurenbeheer, of crediteurenbeheer? Uw accountant in Nijmegen is ook uw professionele boekhouder. Iedereen kan zich boekhouder noemen. Hoe weet u dan nog of u een expert in de arm heeft genomen? Omdat wij een erkend accountantskantoor zijn, bent u bij ons verzekerd van een ervaren en vakkundige boekhouder. Daarbij kunnen wij verklaringen afgegeven, zoals een beoordelingsverklaring of een accountantsverklaring. Een gewone boekhouder kan dat niet. Ga met ons in zee en wij bieden u net dat beetje extra waardoor u optimale ondersteuning en begeleiding heeft. Ook uw boekhouder is werkzaam in Nijmegen en in de omgeving van Nijmegen.

Activiteiten van onze boekhouder

Uw boekhouder in Nijmegen houdt zich onder andere bezig met het boeken en verwerken van gegevens, rapportages en belastingaangiftes. Hierbij kunt u denken aan aangifte van inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en loonbelasting. Een andere kernactiviteit van uw boekhouder in Nijmegen is salarisverwerking. Dit bestaat onder meer uit het verzorgen van salarisstroken en jaaropgaven.

Reorganiseren van uw financiële administratie

Een boekhouder van ons kantoor in Nijmegen kan u tevens begeleiden bij de (her)inrichting van uw administratie. Wij helpen u graag bij het opzetten of herorganiseren van uw financiën. Daarbij staan uiteraard uw wensen centraal. Wij kunnen u onder meer de volgende diensten aanbieden in Nijmegen en in de omgeving van Nijmegen:
– Opzet en inrichting van de administratie
– Begeleiding bij automatisering
– Online boekhouden
– Tussentijdse rapportages

U kunt er ook voor kiezen een boekhouder in de arm te nemen die uw gehele boekhouding voor u verzorgt. Neem hiervoor contact met ons op.